Det håller inte.

Nu har jag läst den statliga spelutredningen, lyssnat på EG-rättskunniga jurister och läst de remissvar som kommit in. Och jag kommer fram till att - det håller inte. Det blir inget fortsatt spelmonopol för staten på hästspel.

Man kan ha olika uppfattning om vad det kommer innebära för sporterna trav och galopp. Men det är en annan fråga. Den ska jag fundera på nu.

(Ni som var med på den gamla goda tiden kan dra er till minnes den inledande diskussionen om avelsvärderingarnas förhållande till EG-rätten och fundera på om ni ser några paralleller.)

Oliiidligt spännande

Det är inte lätt att träna häst för oss. Nu har vi stressat ut Rune på banan för premie med Blixtra. Håll alla tummar ni har!

Favorit i repris

Hotlandcruzer F.T. (Herkules) vann igen på Tingsryd igår! Grahahahahattis Lina och Janne!

Lisa dräktig


No Lesions är dräktig Enjoy Lavec. 

Lägesrapport

Det rullar på. Vi sätter nya staket så fort vi bara hinner och de flesta hästarna är ute på gröngräs nu.

Igår avmaskades alla. Det tog lika lång tid att ge fullblodet sin spruta som det tillsammans tog att gå över alla de andra hästarna. Hon är sig lik, Ängelen. Jo, hon ska hem till Ulf igen. Men det finns inte plats riktigt ännu.

Fölungen är frisk och glad. Hon är rolig för hon gnäggar oftast tillbaka när man ropar på henne. Kul häst.

Vägen från Lund till Villiekulla är väldigt lång när man sitter på jobbet och grannen ringer och säger att det är lösa hästar hemma. Det hände igår. Men Jennie var raskt där och fångade rymlingarna. Tack för det!

Grattis Lina!

Stort grattis till den alldeles oerhört välförtjänta tränarsegern med Hotlandcruzer Family Trotter igår!

Respekt

Sitter på tåget. Passerar just Nässjö. På platsen bredvid sitter - Svenne Hedlund!
Respekt.