Nu är det spännande

Två hästar till start på Jägersro på tisdag. Håvard får prova monté en gång till. Vi ska in ikväll och träna så Lina som rider har någon chans att få runt honom. Dean Dream går i lärlingsloppet med en flicka (Marie Hansen) som jag inte känner till men som verkar väldigt duktig. Båda fick springspår den här gången.

Äntligen.

Smart Lohr höll sig på benen och vann på Gävle idag.

Resultatrapport

Nu har vi varit på Tingsryd. Håvard och Dina var duktiga från sina besvärliga startspår. Dina fick sista matlappen och uppförde sig fint. Håvard kändes bättre än förra starten men jag klantade till det och fick galopp på upploppet.

Solen sken hela dagen och vi hade så trevligt.

Vi letar nya lopp.

Lägesrapport

Det är fredag här hos oss. Jag räknar timmarna till helgen. Jag har besök av min favoritsyster Anna. Vi ska försöka hinna med loppis och IKEA imorgon och på söndag åker vi till Tingsryd med Håvard och Dean Dream. Vi är tippade sist och näst sist i programmet. Vi ska testa att hoppa upp och bita de andra i knävecken. Stall Underdog på turné.

Ha en fin helg alla!

Förbannade vinrankor

Fältet med vinrankor har inte hållits fritt från ogräs har nu förvandlats till ett fält av stånds (giftiga blommor som ger hästar leverskador).