Vinrankorna lever!

Fråga mig inte hur det har gått till. Men vinrankorna som planterades för fyra år sedan och sedan dess stått övervuxna av ogräs tittade ljusgröna upp idag. De lever. Räddningsoperation kommer att inledas inom kort.

Och jag hade en minnesvärd helg på Axevalla. Alla var så välkomnande och avspända. Det var så roligt att komma hem. Prinsessorna mådde prima.

Idag sitter jag och väntar på att Knifetown Lady ska starta på Färjestad. Pernilla kör.

Fredag!

Idag är det fredag här hos mig. Hos er också? Lustig händelse i morse när jag var på väg från parkeringen till bussen. En farbror kom springande och undrarde om jag var en av dem som skulle mötas där som skulle sommarjobba på Findus. Varför inte, tänkte jag? Men hejdade migi sista stund från att följa med honom till ett nytt sommarjobb.

I helgen ser jag fram emot att åka till min eviga hemmabana Axevalla och hälsa på mina prinsessor Blixtra och Lady. Pollux har tjatat sig till att få vara hos grannarna Leif och Pierre över helgen. Sist han var där sov han i deras sängar, övertalade Leif att steka ägg till honom och rymde sedan och fick bli hämtad hos en annan granne.

Nu är det fika!

Tid har gått

För min personliga del var det såklart nostalgiskt och roligt att hitta tillbaka till den här bloggen. Kanske ni andra som är intresserade av någon av hästarna som var delaktiga i att blogg här och som har egna kategorier ute i högerspalten också tycker det är roligt att se hur hästarna såg ut och hade för sig på den tiden. Bland annat har Saved From Above (numera känd från TV) och Lightning Lohr gjort egna inlägg som ni hittar genom att klicka på deras namn på högersidan här. Mycket nöje! :-)

Tittut!

Host, host... Här är jag igen. :-)