Annettes matematik

Eftersom det inte var någon som kom och bytte däcken på min bil så har jag nu bytt bil till en med vinterdäck istället. Jag kör numera en Suzuki Grand Vitara.

V75 på Jägers

Nu åker jag till Jägers. Man får ju inte missa julmarknaden!

Fredag

Fakturera och fakturera... Det var enklare på hovrätten.

Inget regn på söndag

DN:s väder i Skurup

Man får ju vara glad att det är "mulet men uppehåll" på söndagen då...

Välklädd hästskötare

Idag har jag börjat dagen med att jaga förrymda hästar ute på fältet iförd dräkt, kappa och gummistövlar. Så kan det bli ibland när man upptäcker hästar på fel sida staketet när man är på väg till byrån.

BRA, OLOF! ;-)

Nu är reg.ansökan på väg.

EFTERLYSNING

OLOF

DU HAR EN REGISTRERINGSANMÄLAN HEMMA I DIN BREVLÅDA. ÅK HEM OCH FYLL I DEN OCH SKICKA TILL STC. NU!

:-)

Ååå Klarabella!

Idag tog det med 1,5 tim att få ut tre ston med föl i hagen. Hur kan det vara, undrar ni? Jo, det kan jag berätta. Gamla märren Klarabella rymde. Och inte går det att få tag i henne heller. Med fölet efter sig drog hon repa efter repa över fältet i full fart med svansen i vädret. Just de 45 minuterna jag gick efter henne vräkte dessutom årets första snö ner. För att få fatt i henne fick jag lov att ta in alla andra ston med föl, då ställde sig Klarabella i rabatten bland Mickes vinrankor och såg dum ut. Där fick jag fånga henne.

Sjuk är jag också. Fy vad det är synd om mig. ;-)

Men. Det är fredag! :-)


Stackars mig!

Jag har magsjuka...

Hur bygger man en kaninbur?

Någon som vet?

Lugn och fin

Till alla som var i kontakt med mig i går kväll:
Nu är jag lugn och fin igen. Puls och andhämtning är normal. Syn och hörsel har kommit tillbaka. Läget är under kontroll.

Det som hände var... -------------- RADERING AV INLÄGG ----------------------------


My day

Ordningen är återställd. Det regnar. Hur mycket regn kan det finnas tro?

Det är iallafall fredag. Och jag började dagen med en briebagel och en kaffe latte på busshållplatsen i ovädret.

Sol

Det är torsdag och äntligen sol. Tack.

Idag kom jag ihåg nycklarna till byrån. Då glömde jag istället min mobil.

Igår kväll var vi på Jägers med världens snällaste häst - Howard Roark - för ett första snabbjobb. Regn, blåst och mörker  och vi var sist kvar i amatörstallet.  Precis som vanligt.  Hästen gjorde ett bra jobb och pinnade på fint i sin ensamhet.


Frysmärkning

Igår märktes nästan alla fölen hemma. (Lilla Angus Hall-flickan hade inte sina papper från US klara, så hon får vänta.) Lyckades övertala STC att märka Krokodilen trots att jag fyllt i regansökan helt fel (knappt ett enda rätt faktiskt, är det jag som är jurist eller..?) så han inte var färdigregistrerad. Tack för det STC.

Idag ser jag ut som en slagskämpe med världens fläskläpp eftersom första hästen vi märkte (ja Silver Pine-ungen, naturligtvis...) skallade mig rakt på munnen det första hon gjorde. Aaahhh.

Smidig, som vanligt

Måndag. Sitter på tåget till Sthlm på väg till en förhandling i Sthlms tingsrätt. Upptäcker att jag har inte vare sig leg eller kontokort eller kontanter. Allt är som vanligt. :-)
/Sally

Det är fredag.

Jag är ledbruten efter att ha ridit snabbjobb på Håvard igår morse i den där fåniga galoppsadeln som flickorna hemma envisas med att man ska rida i. Den var inte bekväm, kan jag säga. Men hästen kändes fin!

Det är grått här i Lund. Kan någon beställa lite sol till helgen, tack?

Frånvarande.



Ett tips till alla vänliga människor som hör av sig och väntar på nya blogginlägg. Jag lovar att snart vara tillbaka!

/Er Annette